Zittend ziekenvervoer

Taxi van Kampen verzorgt al jaren het Zittend Ziekenvervoer in uw regio. Ons bedrijf is in het bezit van het TX-Keurmerk en beschikt over ervaren en servicegerichte chauffeurs. Het TX-keurmerk staat garant voor passend vervoer dat voldoet aan de strenge eisen voor personenvervoer. Jaarlijks wordt ons bedrijf getoetst op naleving van de voorwaarden en regels van het TX-keurmerk.

U komt in aanmerking voor Zittend Ziekenvervoer wanneer u valt in de categorie voor nierdialyse, chemokuren, bestraling, wanneer u visueel gehandicapt bent of op een andere manier afhankelijk bent van gespecialiseerd ziekenvervoer (bijv. rolstoelvervoer). Wanneer u hiervoor naar een ziekenhuis of andere medische instelling moet, kunt u via uw zorgverzekeraar een vervoersmachtiging aanvragen en daarna uw vervoerder kiezen.

Taxi van Kampen is aangesloten bij DVG Personenvervoer. DVG en haar franchisenemers verzorgen het zittend ziekenvervoer voor de Coöperatie VGZ UA*. Wanneer u verzekerd bent bij één van de hierbij aangesloten zorgverzekeraars en u heeft een door uw zorgverzekeraar afgegeven machtiging tot vervoer, kunnen wij het zittend ziekenvervoer voor u verzorgen.

*Coöperatie VGZ UA omvat VGZ, Univé Zorg, IZA, IZZ, UMC en Cares

Voor het boeken van ritten kunt u bellen naar het landelijke boekingsnummer van DVG: 088 – 105 0 111 Wanneer u dan uw postcode intoetst, komt u rechtstreeks uit bij de dichtstbijzijnde DVG- vervoerder. In de regio van de gemeente Schijndel kunt u ook rechtstreeks naar Taxi van Kampen bellen via 073-5492629.

Indien u verzekerd bent bij CZ Groep waaronder andere OHRA Delta Lloyd onder vallen, of andere zorgverzekeraars neemt u dan rechtstreeks contact op met Taxi van Kampen. Taxi van Kampen is namelijk gecontracteerd vervoerder voor CZ.

Wij helpen u graag op (de) weg!