Schoolvervoer

Kinderen zijn uw grootste geluk, maar ook uw grootste zorg. Taxibedrijf van Kampen garandeert een optimale veiligheid en service, met name voor het leerlingenvervoer. Onze chauffeurs worden met zorg gekozen en hebben al jaren ervaring in dit type vervoer. Er wordt gewerkt volgens de geldende regels voor leerlingenvervoer.

Wanneer uw kind niet in staat is met eigen vervoer naar school te gaan, kan het in aanmerking komen voor leerlingenvervoer. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar het soort school dat uw kind bezoekt en naar de reisafstand tot de school.

Leerlingenvervoer wordt doorgaans op gemeentelijk niveau geregeld. Indien u gebruik wilt maken van dit vervoer, raden wij u aan contact op te nemen met de gemeentelijke instelling van uw eigen woonplaats, afdeling Onderwijs. Taxibedrijf van Kampen verzorgt ondermeer het leerlingenvervoer voor leerlingen uit de gemeente Boxtel, Haaren, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Son en Breugel en Vught. Daarnaast wordt voor een aantal specifieke scholen maatwerk geleverd voor de leerlingen.